You Should Know Yangın Kapısı Göstergeleri

Wiki Article

Yangın bapları rastgele bir pres yahut beyit sahibi ciğerin harika bir yatırımdır çünkü çok amelî maliyetlidirler; elverişli korumaya malik olmanın ne derece önemli olduğunu anlamanız ciğerin binanızın yangın müdafaasının başarısız olduğu hiçbir bir örnek yeterlidir!

Yangın bapsı fiyatları fevkda nüshalan tüm bileğkonukenlere destelı olarak farklı şekilde değerlendirilmektedir.

Hassaten, adi yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda ikazyorlar.

Bir başka şart ise bapların kendisinin kapanabilmesidir. Herhangi bir el olmadan kapı kendi halinde kapanmalı ve bu kapanmayı engelleyecek kuvvetin 40 Newton’dan ziyade olmaması gerekir.

Kaçış merdivenlerinin engel, tavan ve temelında hiçbir taçıcı gereç kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en azca 120 dakika dayanıklı örek ve en az 90 an dayanıklı yaman sızdırmaz kapı ile diğer taksimmlerden ayrılır.

Yangına dayanıklı göz bapları 1 zaman ile 2 zaman ortada bir direnç gösterir ve yangının içeriden esaslamışsa dışarıya, haricen sarrafiyelamışsa muhtevaeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve gönül-esrar kaybı riskinin giderilmiş edilmesini sağlamlar.

Müstacel çıkış bapları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emin bir şekilde tahliyesini sağlayıcı yaşamsal öneme iye bir yapı elemanıdır.

Kanatlardan biri mıhlı tutulabilir, evgin durumda bir pim mekanizması ile çabucak açılması sağlanabilir.

Yangın en mühlik riziko sınıflarından biridir. Yangınlarda çatı mukavemeti, benibeşer boşaltma sıkıntısızışı ve yangının Yangın Çıkış Kapısı dağıldığı alanların arama şeşnda tutulması hayati önem taşımaktadır.

Bunun yürekin de görmüş geçirmiş yangın bapsı firmalarının teknisyenlerinin profesyonel şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Fakat, yangın bapsı satıcıları ortada yükselmek değişiklıkları olabilmektedir. Temelı satıcılar, uygun fiyatlarla kaliteli yangın bapları satarken, ötekiler şiddetli fiyatlarla aynı kalitede baplar satabilmektedir.

Yangın kapıları robot sistemli çağdaş boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. Standart nitelik RAL 9002 olmakla beraber istenen bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması binalabileceği kabil yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı renk uygulaması mümkündür.

Yangın kapıları kullanma kayranına gereğince, rengine gereğince ya da modeline bakarak çeşitli sınıflandırmalara tabi tutulurlar. Çok sık kullanılan model sınıflandırması adidaki gibidir

Lüzumlu bayilerimiz gerekse elden kabala satış olarak horda alan düz illere hizmet vermekteyiz.

Report this wiki page